Landvetter (4/12)

Det var tidig väckning (och alla andra väcktes av brandlarmet som gick... antagligen pga ångan från duschen) och lite stress när bilen inte startade (fick ta makens jobbil till flyget), men vi var i tid på Landvetter och hann ta en kaffe och en macka innan flyget till Köpenhamn där vi mellanlandade.
 
Framme i Dublin (4/12)
Rummet på The Shelbourne
 
Vi var inbokade på The Shelbourne - ett helt fantastiskt hotell! 
 
 
Med lite egentid på schemat (5/12) tog maken och jag en promenad till Trinity College och kikade in på The Old Library. 


Roligast på resan -  helt klart teambuildingaktiviteten på Wicklow's Historic Gaol (5/12). Vi körde (såklart) landskamp mellan koncernens tre bolag. HUR kul det var kan man nästan se på Finlands glada min, SÅ glad var han trots förlust. Vilka som vann? Sweden såklart!!! Heja oss! 
 
 
Besöket på Old Jameson Distillery (6/12) var väldigt trevligt. Efter lunch tog vi en långpromenad tillbaka till hotellet. Vi hoppade över shopping och vilade en stund innan det var dags att träffas för middagen.
 
 
 
6/12 besökte vi old jameson distillery, bockade av ett par saker på sightseeinglistan, shoppade lite (mest fönstershopping iofs), käkade helt amazing middag, drack gott (fast irish coffeen på hotellet var inte så god som taxichaffisen lovade), skrattade massor och tog farväl av kollegorna och deras respektive. Nästa år ses vi förhoppningsvis igen! 

Helt fantastisk resa! Tack kollegor! :)

/ S. 
dublin, jameson, resa, the shelbourne,

Kommentera

Publiceras ej