... that´s your home?
 
Kusin T's skor (Bild: min)
 
Kusinen glömde sina skor och det är ju bra? För om man glömmer nåt så kommer man troligtvis tillbaka? Fast nu blir det väl så att jag tar med skorna när jag åker till Finland om en dryg vecka. ^^ Hans partydojjor (?) får vila hos oss så länge?
 
/ S.
 
Pionen blommar (Bild: min)
 
Första sommarlovsveckan har gått som en dans (för kidsen iaf, hur mommo mår lämnar vi utanför detta ;)). Kusinerna har fått leka (och bråka?) massor, vara med mommo...
 
Rabarberpaj (Bild: min)
 
... äta rabarberpaj, bli skällda på, få belöningar, bli myggbitna, vara vakna sent, fredagsmysa...
 
Igårkväll var Lilla E var jätteledsen för att hon och min E tjafsat och jag frågar Lilla E varför hon är SÅ hemskans ledsen. Då hulkar hon: "Jag är ledsen för att Elsa sa att du skulle bli arg på mig och jag var rädd att du inte vill vara min moster längre..." Finaste fina lillskrott! Mosters hjärta bara svämmade över.
 
Kusinerna (Bild: min)
 
Imorse packade syrran ihop sitt pick och pack och nu har de åkt hem för den här gången. Vi hoppas på och tror att vi ses snart igen!
 
Kusin T som kom i måndags har synts ganska lite och han åkte hem igår morse. Ses vi inte förr så ses vi ju på min födelsedag - hans bröllopsdag. Han gifter sig 11:e augusti och då åker vi såklart dit!
 
Jag avslutade arbetsveckan med att få monstermigrän (med mina mått mätt), igår i bilen på hemvägen, och hade varken migränmedicin eller nån vanlig värktablett i väskan! Hade så ont i huvudet igår att jag slocknade en stund. Idag har jag också grymt ont i huvudet och har försökt bota det med Voltaren, träning och choklad... tyvärr funkar inget! Jag får väl bara vänta ut det...
 
Idag blir det en slappedag hemma. Vi ska göra så lite som möjligt och njuta av att bara vara. Imorgon fyller maken år och det lär firas... rätt stillsamt. Han är inte killen som gillar firas eller fira så det blir nog bara kaffe och tårta i all enkelhet.
 
/ S.
Jag har inte glömt bort bloggen... eller bloggandet, men det är grymt mycket just nu.
 
 
Midsommarhelgen firades, traditionsenligt, "på landet" (hemma hos moster M och hennes gubbe S). Jag, mamma och kidsen åkte upp i torsdags efter halvdag på jobbet och på kvällen kom maken upp med min syster A.
 
Vi tittade på fotboll, drack öl (och Lonkero), plockade blommor, kusin K pimpade midsommarstången, bastade, spelade Skip-Bo och M & S bakade farligt goda ciabattabröd som vi moffade i oss hela helgen (jag har nog gått upp åtta kilo tror jag)...
 
Helgens bästa citat är nog: "Det är fullt förståeligt om hanspindlar är homosexuella!"
 
På jobbet är det mycket nu! A och H har gått på semester så det blir mer över till oss andra. Najs att ha mycket att göra, men jobbigt när jag inte hinner med allt jag vill och borde. Jag börjar längta efter semester nu.
 
 
Igår hade stora tjejerna sista dagen på fritids och började sitt sommarlov med besök på Universeum med mommo, moster E och kusinerna. Alice börjar sitt sommarlov idag. Jag var uppe långt före tuppen och pysslade (tvingade upp Alice och "stämplade" hjärtan på korten med Alice tumme :)) tackkort till förskolepersonalen och så hade vi köpt presentkort på Bokia så de kan köpa sig varsin sommarpocket att njuta av när de har ledigt.
 
 
Igår kom även kusin T på besök, hämtade upp honom från flyget efter att jag hade dumpat de stora kidsen till mamma. Alltid lika trevligt att träffa honom... fast jag vet inte hur mycket jag kommer se honom iom att han är här mer för business än pleasure.
 
Nu ska snart kidsen, kusinerna och syrran dimpa in och så ska de vara här resten av (arbets?)veckan och mommo ska se efter alla barnbarnen hos oss. Lycka till!
 
/ S.