Igårkväll (alla andra fullt upptagna i köket med att göra köttbullar och minstingen är ensam i vardagsrummet) - jag kommer in i vardagsrummet och det är huuur mycket granbarr som helst på vardagsrumsgolvet och lillan sitter i soffan och försöker se oskyldig ut.
Jag: "Men vad har du gjort?"
Fyraåringen: "Vaddå?"
Jag: "Det är ju granbarr över hela golvet."
Fyraåringen: "JAG vet inte. Det var inte jag."
Jag: "Men det är ju bara du här inne."
Fyraåringen: "Men det var ju inte jag."
Jag: "Nähänä... ja, den som gjort det kan ju kanske ta dammsugaren och städa upp barren och sen låta bli att göra det igen."
Fyraåringen: "Okej."
*vi diskuterar TVs julkalendrar vid middagsbordet*
Jag: "Men åååh... vad hette den? Gick ju när vi var små."
Tioåringen: "Jag kan googla på saker från förr i tiden. Jag kan googla typ 'gamla julkalendrar från 1900-talet'."
Landvetter (4/12)

Det var tidig väckning (och alla andra väcktes av brandlarmet som gick... antagligen pga ångan från duschen) och lite stress när bilen inte startade (fick ta makens jobbil till flyget), men vi var i tid på Landvetter och hann ta en kaffe och en macka innan flyget till Köpenhamn där vi mellanlandade.
 
Framme i Dublin (4/12)
Rummet på The Shelbourne
 
Vi var inbokade på The Shelbourne - ett helt fantastiskt hotell! 
 
 
Med lite egentid på schemat (5/12) tog maken och jag en promenad till Trinity College och kikade in på The Old Library. 


Roligast på resan -  helt klart teambuildingaktiviteten på Wicklow's Historic Gaol (5/12). Vi körde (såklart) landskamp mellan koncernens tre bolag. HUR kul det var kan man nästan se på Finlands glada min, SÅ glad var han trots förlust. Vilka som vann? Sweden såklart!!! Heja oss! 
 
 
Besöket på Old Jameson Distillery (6/12) var väldigt trevligt. Efter lunch tog vi en långpromenad tillbaka till hotellet. Vi hoppade över shopping och vilade en stund innan det var dags att träffas för middagen.
 
 
 
6/12 besökte vi old jameson distillery, bockade av ett par saker på sightseeinglistan, shoppade lite (mest fönstershopping iofs), käkade helt amazing middag, drack gott (fast irish coffeen på hotellet var inte så god som taxichaffisen lovade), skrattade massor och tog farväl av kollegorna och deras respektive. Nästa år ses vi förhoppningsvis igen! 

Helt fantastisk resa! Tack kollegor! :)

/ S. 
dublin, jameson, resa, the shelbourne,