I torsdags började det med att Alice blev febrig. Hennes feber har varit riktigt envis för t.o.m. igår så tempade hon. Idag *tar i trä* är första dagen feberfri. Jag började må kymigt i fredags, men fick nog febern och hostan först i lördags (minnet är dåligt). Väldigt passande med tanke på att vi bjudit in till födelsedagsfika (för syrran som blir 30 idag! *trumpetfanfar* GRATTIS lillalillasyster! HUR kan du vara 30 år när inte jag är så gammal?!), men vi ringde runt till gästerna och förvarnade att Alice och jag är febriga och bara en droppade av så vi behövde inte ställa in tårtkaffet.
 
 
På lördag kväll blev jag riktigt dålig. Febern bara steg och framåt sov-dags var den uppe över 40°C, trots att jag hade tagit Ipren. Då hade även maken börjat huttra och tempade över 38°C.
 
Idag är vi feberfria alla tre, men huuuu så jag (vi) mår! Ont i hela kroppen, snorar, hostar, huvudvärk, yr och trött. Jag är fullkomligt orkeslös och blir matt bara av att resa mig ur soffan. *pust* Nu hoppas jag bara att Julia & Elsa, som så här långt verkar friska och pigga, slipper skräpet och att vi snart är tillbaka till normaltillstånd. *håller tummarna*
 
Hemska flunsa!
 
/ S.
feber, influensa, ipren, panodil,