Igår hade jag tid till öron-näsa-hals-specialist klockan 10:15. Redan kvällen innan började jag stressa och noja mig och få ångest och panik över att ta behöva ta bussen, hitta och komma i tid. Att ta bilen kändes inte som ett alternativ för jag kunde knappt andas när jag tänkte på att jag skulle köra runt, runt, runt på stan och leta parkering.

Maken kom till min räddning och sa att han kan köra mig, men att då blir jag ju rätt tidig... vilket kändes helt okej. Så, klockan 09:30 satt jag redan i väntrummet och blev genast uppropad av läkaren, undersöktes i ungefär tre minuter och ca 09:40 var jag redan ute på gatan igen!

Läkaren konstaterade att jag är "trång"... i näsa och hals så det är inte alls konstigt att jag snarkar (ja, nu outar jag allt!), men att han trodde inte alls att min tröttma beror på det. Han satte ändå upp mig på att få låna hem nån mackapär som ska mäta hur mycket jag snarkar för att kolla upp det ordentligt "när vi ändå håller på".

Imorgon har jag tid ner till vårdcentralen igen och nya prov ska tas för att kolla sköldkörteln och jag ska träffa läkaren.

/ S.

Kommentera

Publiceras ej