Den senaste tiden har min huvudvärk blivit värre och värre. Och plötsligt insåg jag att jag även ser suddigt och dubbelt. Och när jag rannsaka mig inser jag att jag nog sett dubbelt rätt länge, men att det nu blivit mycket värre och huvudvärken med det antagligen?

Jag träffade läkare på vårdcentralen 31 januari och var hemma 1 februari, då ringde läkaren och sa att hon skickat remiss till neurologen.

Torsdag 2/2 jobbade jag och när B kom och hämtade mig brast jag i gråt i bilen för jag hade så ont i huvudet. Fredag 3/2 gick jag till jobbet "Det är ju ändå fredag, jag kan ta en kort dag.", men insåg att det inte kommer funka att jobba.

Veckan efter var jag utslagen i influensan. Under veckan fick jag besked från Sahlgrenska att jag ska få träffa neruokirurgen i slutet av mars. 

Jag försökte läsa jobbmailen under veckan jag var hemma, men fick inse att det är dags att kasta in handduken.

Måndagen 13/2 ringde jag till vårdcentralen och 14/2 ringde läkaren tillbaka och sjukskrev mig tills jag ska träffa neurokirurgen.

Jag har SÅ ont. Mina dagar... trots att jag klättrar på väggarna och är uttråkad redan kl 9 på morgonen... slutar alltid i tröttma och tårar. 

Gör jag ingenting så är jag helt slut vid sjutiden på kvällen. Gör jag minsta lilla annat än inget så är jag helt slut långt tidigare. 

Idag tyckte jag mig göra rätt lite. Jag gjorde knappt nåt, sov sen middag, hämtade barn, fikade med dem, körde till mamma, käkade middag och körde hem igen. När jag kom hem värkte huvudet så jag bröt ihop i en gråtande hög.

Nu måste jag pausa... återkommer i ämnet när jag orkar.

/ S.

Arnold Chiari Malformation, Chiari, Chiari malformation, Huvudvärk, Sjukskriven,

Kommentera

Publiceras ej